La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha prorrogat durant 14 dies més les mesures de control sobre la pandèmia que es van adoptar per a la ciutat de València, segons es va informar ahir dimecres. La decisió es pren després d’analitzar els informes epidemiològics sobre la incidència del virus en la capital.

En concret, continuen estant vigents durant dues setmanes més la restricció total de visites i eixides en les residències de majors de la ciutat de València i l’obligatorietat de limitar reunions familiars o d’amics a un màxim de 10 persones, també a València capital.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha assenyalat que “la situació epidemiològica de la ciutat de València ha millorat, encara que no prou com per a alçar les mesures adoptades per a la contenció i prevenció del virus”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia