Estany de Banyoles va acollir els passats 5 i 6 de setembre les competicions internacionals de triatló, a més del Campionat d’Espanya de Triatló en la modalitat de distància olímpica. Les proves esportives es van adaptar a les restriccions actuals, restringint-se a triatletes professionals i seguint-se el protocol establit conjuntament per l’Ajuntament i la Federació Espanyola de Triatló (FETRI), d’acord amb la Federació Catalana de Triatló i les autoritats sanitàries.

Concretament el dissabte 5 de setembre a la vesprada es va celebrar el Campionat d’Espanya de Triatló Elit en Distància Olímpica, en categoria masculina i femenina, amb la participació d’un total de 150 esportistes, mentre que el diumenge 6 de setembre va tindre lloc la Copa d’Europa Júnior i el Campionat d’Espanya Elit de relleus mixtos, amb un total de 250 triatletes.

Amb el Campionat d’Espanya d’enguany i la Copa d’Europa Júnior es va haver de fer una modificació del programa per a no patir riscos i per a fer un esdeveniment totalment segur.

En aquesta última competició citada, la Copa d’Europa Júnior, va estar present el CEA Bétera representat per l’atleta Alejandra Seguí. Per a ella va ser el seu debut internacional. Encara sent cadet, Alejandra va competir en la Copa d’Europa Juvenil de Triatló fent un grandíssim paper i quedant 16a del continent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia