(EFE) Una vintena d’alumnes de Primària del CEIP Els Germanells de Rafelbunyol ha sigut aïllada seguint el protocol sanitari, igual que la seua professora. Un fet que s’ha dut a terme després del positiu per covid-19 d’una les seues alumnes. Aquest dijous estan a l’espera del resultat de les proves PCR fetes a tots.

Així ho ha indicat l’alcalde de la localitat, Fran López (PSPV), que ha incidit en què la resta d’alumnes del centre, on estudien prop de quatre-cents escolars i que van iniciar el curs aquest passat dilluns, segueix les classes “amb normalitat”.

Segons ha explicat l’alcalde, aquest passat dimarts, que era dia festiu en la localitat i per tant, no hi havia col·legi, es va detectar el positiu en l’alumna i va ser Salut Pública qui “es va posar en contacte amb la direcció del centre” i el mateix López per a informar-los i “es va iniciar el protocol”.

“Es va començar a cridar als pares dels alumnes de tot el grup -dels denominats de convivència estable o bambolla- i van quedar en aïllament i se’ls va realitzar la prova PCR a tots, i hui estem esperant els resultats”, ha conclòs.

López ha llançat un missatge de tranquil·litat als pares i ha assegurat que treballen en col·laboració i coordinació amb les autoritats sanitàries i educatives per a garantir unes aules segures.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia