L’agrupació teatral de Bétera, Zorongo Teatre, camina cap a la “nova normalitat” i, si la situació ho permet, té previst una sèrie d’actuacions per als pròxims mesos. Totes elles es duran a terme amb les màximes mesures de seguretat sanitàries establides.

En aquest sentit, la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana celebra aquest cap de setmana (12 i 13 de setembre) el Mig Any 2020 a Alginet. Per a l’ocasió es comptarà amb la participació de Zorongo Teatre.

La resta de formacions teatrals participants seran les següents: Avant va el carro, Príncipe de España, Eseoese Teatro, Teatreves Teatre, La Manta al Coll, Els Escalons, La Nave Argo, Tok2, Asociación Aries,. La Tarumba i Melpómene.

A més a més, Zorongo Teatre compta amb el següent programa de representacions previst:

  • Escríbeme a la tierra: 25 de setembre (Auditori Casa de Cultura Bétera), 24 d’octubre (Teatro “Concha Espina” de Torrelavega) i 30 d’octubre (Teatre “Reval” de Castelló).
  • Enroc de reines: 4 d’octubre (Quartell “Una tardor de Teatre”) i 18 d’octubre (Casa de Cultura de Vilamarxant).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia