En el ple ordinari del mes de setembre de Bétera, celebrat el passat dilluns, la Portaveu de Compromís, Cristina Alemany, va preguntar per la data prevista per a reobrir les portes de la piscina coberta municipal de cara a la nova temporada.
Segons li va explicar l’alcaldessa de Bétera i responsable d’Esports, Elia Verdevío, està previst que siga a finals del mes de setembre o principis d’octubre.
D’altra banda, cal mencionar que Verdevío i la regidora d’Urbanisme i Manteniment d’Edificis Públics, Eva Martínez van visitar el passat 26 d’agost les instal·lacions esportives de la piscina coberta “amb motiu de la situació actual en les quals es troben”, segons van indicar a través d’una publicació en les Xarxes Socials i Web oficial del consistori. Respecte a aquesta visita també va preguntar Alemany. Elia Verdevío va indicar que el departament d’Esports va acompanyar a la responsable de manteniment d’Edificis Públics per veure com es troben actualment els vestidors de les instal·lacions. A més, Eva Martínez va indicar que, malgrat les últimes obres realitzades hi ha per a ella encara algunes coses a millorar, les quals estan sostingudes per informes tècnics.
Les actuacions de millora que es pretenen fer a més de la del vestidor i el control d’accessos, són a la primera planta de la piscina.En aquest vídeo, oferim tots els detalls al respecte a través de les diferents intervencions:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia