La Generalitat completarà amb una nova línia de validació, aquest mes de setembre, les obres del nou control d’accés a l’estació d’Entroncament de Metrovalencia. Amb aquesta actuació, totes les entrades i eixides de la instal·lació estaran automatitzades per a evitar el possible accés de viatgers i viatgeres sense títol de transport.

Ferrocarrils de la Geneneralitat Valenciana (FGV) ha iniciat les obres, per valor de 108.544,32 euros, IVA inclòs, d’una última línia de validació en l’andana en direcció a Bétera i Llíria, en el qual es col·locaran controls de pas estàndard i per a persones de mobilitat reduïda, una expenedora automàtica de títols de transports, dos intèrfons i el clos necessari per a tancar accessos incontrolats.

Aquesta actuació està recollida en el conjunt d’accions establides contra el frau que FGV va començar a implantar fa anys en la xarxa de Metrovalencia, amb l’objectiu de disminuir l’índex d’impagaments, que, en els últims anys, s’ha reduït significativament.

En 2014, l’empresa pública va modificar l’accés a la zona de transbord de l’estació d’Entroncament amb noves cancel·ladores que van separar el pas entre el metre i el tramvia en una instal·lació en la qual conflueixen les dues destinacions del nord de la província de les Línies 1 i 2 de metre, amb la Línia 4 del tramvia.

En exie moment es van instal·lar tretze cancel·ladores per a regular els moviments dels passatgers entre tots dos mitjans de transport, ja que en 2013 es va delimitar el pas de les persones usuàries de metre i tramvia.

L’estació d’Entroncament de Metrovalencia es va obrir al públic al març de 2001 com un nus intermodal del metre i el tramvia. En 2019 l’estació va sumar un total 687.355 viatgers i viatgeres en les línies de metro i 113.035 en la Línia del tramvia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia