L’àrea municipal d’Esport de l’Ajuntament de Bétera està duent a terme unes millores en el condicionament del poliesportiu municipal de cara a l’inici del nou curs esportiu. Aquests treballs pretenen suposar uns millors accessos entre les pistes i el pavelló així com un espai on emmagatzemar el material esportiu. Aquests treballs s’engloben com una actuació acollida al Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València.

L’accés a la pista multiusos, les pistes de tennis i de frontó es trobaven en un acabat de paviment de formigó d’una edat superior a 30 anys que presentava foradades i desperfectes. D’altra banda, les actuacions també persegueixen la prolongació del col·lector per a la recollida d’aigües pluvials amb la instal·lació d’un embornal. La finalitat és evitar que s’acumule l’aigua quan plou.

Dins les obres també es contempla l’execució d’un magatzem al costat del frontó, que ha sigut recentment reformat, ja que les instal·lacions del poliesportiu no disposen de zones de magatzematge. La construcció d’aquest magatzem disposarà d’una superfície de 90 metres quadrats com a espai diàfan que propiciarà l’apilament de tots els materials disponibles en el poliesportiu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia