En el passat ple ordinari de setembre, en el torn de precs i preguntes de les veïnes i veïns de Bétera, va eixir la situació actual que viuen els alumnes de l’IES les Alfàbegues de la localitat. En aquest sentit, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Les Alfàbegues de Bétera va enviar un comunicat al Ple amb unes preguntes. Podeu accedir a aquest comunicat, fent clic ací:Comunicat de l’AMPA de l’IES Les Alfàbegues.

Després de la lectura d’aquest comunicat de l’AMPA, el regidor municipal d’Educació Manuel Chover va recordar les reunions que han tingut i va mostrar la seua comprensió i consciència davant la situació de massificació que pateix el centre. En aquest sentit, Chover va destacar que és competència de Conselleria el fet de donar una solució a aquesta situació “encara que siga a mitjà termini”. En aquest sentit, l’Ajuntament està participant activament amb Covid-19 i abans del Covid-19. L’Ajuntament s’ha reunit almenys en tres ocasions amb la direcció de l’Institut i amb l’inspector d’Educació de conselleria. Se li ha acompanyat a visitar les instal·lacions, se li ha facilitat tota la documentació necessària i tot allò que nosaltres no podem solucionar amb els nostres medis com és la qüestió d’espai, va afegir Chover. D’altra banda, el regidor es va mostrar favorable a què l’associació de mares i pares realitze les exigències pertinents a Conselleria “perquè oferisca les solucions definitives, les quals no pot proporcionar l’Ajuntament perquè no té competència per a fer-ho”.
A continuació, oferim les declaracions realitzades en el ple:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia