L’àrea municipal de Joventut de Bétera ha organitzat una Trobada d’Art Urbà. Aquesta jornada tindrà lloc el dissabte 24 d’octubre i comptarà amb un Concurs-Exhibició de Graffitis i una Jornada de Rap Positiu.

La iniciativa pretén fomentar la creativitat dels més joves de Bétera i impulsar l’art urbà. Així, des d’aquesta àrea es pretén promocionar la creació artística dels més joves i unir-la a Bétera amb temes propis del municipi.

El Concurs-Exhibició de Graffitis estarà a càrrec de Let’s Grow i la Jornada de Rap Positiu a càrrec de Nacidos de la Tierra.

El Concurs-Exhibició està dirigit a joves autors nacionals i estrangers de 16 a 30 anys que vulguen mostrar la seua creativitat al poble de Bétera a través de la realització d’un esbós de graffiti.

Tota la informació per a participar en el Concurs-Exhibició es troba en el següent enllaç: http://www.betera.es/es/page/becas-concursos.

La temàtica d’aquesta primera edició seran els coets com a part important de la identitat de Bétera i símbol de les festes, unint tradició, cultura popular i art urbà.

L’objectiu del concurs és promocionar i difondre les obres de graffitis de joves creadors per a així promocionar la seua creació artística en el municipi.

Els interessats hauran d’inscriure’s mitjançant instància genèrica abans del 25 de setembre i presentar un o dos esbossos com a màxim per a entrar en la fase de selecció i que el jurat puga conéixer la seua obra abans de traslladar-la al mur del pàrquing de l’estació de metro, emplaçament triat perquè es duga a terme l’exhibició de les obres.

El dilluns 28 de setembre es publicarà la llista d’admesos atenent sempre el compliment de les bases establides.

Aquest concurs té dues fases, la primera és la Fase de Selecció que comprendrà el període del 28 de setembre al 15 d’octubre i que tal com assenyala la regidora de Joventut, “es realitzarà mitjançant un jurat que valorarà els esbossos segons criteris de concordança amb la temàtica, qualitat artística, originalitat i creativitat de l’obra, entre altres”.

Els tres seleccionats s’anunciaran el 16 d’octubre i passaran a la fase d’exhibició que tindrà lloc el 24 d’octubre de 09:00h a 15:00h en el mur de l’aparcament de l’estació del metro de Bétera.

Els participants seleccionats realitzaran els graffitis, sobre el propi mur en blanc disposat per l’Ajuntament de Bétera, ajustant-se en línies generals als esbossos presentats baix la coordinació d’un grafiter professional convidat.

La Jornada de Rap Positiu es durà a terme en l’aula de cristall de Casa Nebot d’ 11.00 a 15.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia