Bétera compta, des de fa uns anys, amb tres penyes coeteres consolidades: “Amics del coet”, “Vol Lliure” i “Fogoners”. A aquestes penyes, ara cal sumar-li una nova. Es tracta de “Fills de la pólvora“.

Segons hem pogut saber per Mireia, membre d’aquesta nova associació, “ja està creada, només queda ultimar un parell de dades”. A més, la penya ja va enviar els Estatuts a l’Ajuntament i, ara, “faltaria reunir-se amb ells per proposar alguna activitat per a fomentar la festa dels coets”.

La idea de crear “Fills de la pólvora” va nàixer en un sopar d’amics l’1 de setembre del 2018. “Allí decidirem iniciar aquesta aventura”, ens indica Mireia. I és que aquesta nova colla està formada per un grup d’amics amants del coet, els quals volen fer força per seguir amb aquesta tradició. En definitiva, és una penya en família i pot ser que puge la quantitat de membres a una llarga però tampoc massa, ens comunica.

Ara mateix la penya té 23 membres, dels quals 6 són dones. El president de la penya és Carles Fuentes i el Vicepresident Rubén Romero.

El seu logotip reflecteix les nostres arrels, d’on ix una femella. A més a més, es pot apreciar que dins dels coets també hi ha coeteres”.

La penya compta amb una pàgina de Facebook, on qui vulga pot seguir-los a través del següent link: fills de la pòlvora.
També té un compte d’Instagram: https://www.instagram.com/fillsdelapolvora/.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia