(EFE) L’alumnat de tota Espanya està convocat des de hui dimecres fins al divendres a secundar una vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants (ES). L’objectiu d’aquesta convocatòria és exigir una tornada “segura” als centres educatius enfront del Covid-19.

Els lemes de les protestes són: “Pel dret a una educació pública presencial, de qualitat i amb aules segures” i “Per un pla d’inversió massiu per a la contractació de professorat, la reducció de ràtios i la fi de la bretxa digital”.

El dijous estan previstes mobilitzacions en més d’una vintena de ciutats (entre elles, a la Porta del Sol de Madrid a les 12 hores), per a les quals s’ha demanat: “respecta totes les mesures sanitàries de seguretat i veuen amb la teua màscara”.

La secretària general del Sindicat d’Estudiants, Coral Latorre, ha argumentat que el curs escolar 2020-21 s’ha iniciat “enmig del caos i amb l’absència d’un pla efectiu” per a garantir el dret a una educació pública presencial, de qualitat i amb aules segures.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia