Bétera acollirà aquest pròxim diumenge, 20 de setembre, el monòleg “Guerra de sexes” d’Oscar Tramoyeres.

L’espectacle tindrà lloc a les 20.00 hores en l’auditori de la Casa de la Cultura de la localitat.

Encara que l’entrada és gratuïta, l’aforament limitat. Els assistents deuran dur la seua mascareta i complir amb totes les mesures de seguretat i higiene establides.

Sinopsi:

Què és millor, ser home o ser dona? Són les dones molt complicades? O és que els homes som molt simples? En què pensen les dones? I els homes? Per què un home és capaç de veure 2 mamelles a la platja a 700 metres i no és capaç de veure que el menjador està per a agranar? Per què ho diuen amor, quan volen dir sexe? La grandària importa? Totes aquestes qüestions, no seran resoltes en aquest monòleg, ni mai en la vida. Però si vas, Oscar les comentarà totes.

Aquest és un altre monòleg d’homes i dones, com tants uns altres hi ha, però en aquest hi ha una diferència, que el que conta Oscar són vivències pròpies en les seues mateixes carns. Per exemple, quan la seua dona i ell discuteixen, ella li xiscla i ell ho apunta tot, perquè la seua dona és un filó, és mes, aquest monòleg ho ha fet pràcticament ella, en fi que ell ho apunta tot i ella s’enfada encara més, i li trenca els papers, però ell diu que té molta memòria. Parla de com som els homes i com són les dones, les diferències que tenim entre els dos sexes.. Com veuen la vida les dones i com la veuen els homes. Com pensen uns i com pensen uns altres en una mateixa idea… En fi, això, la guerra de sexes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia