La Generalitat Valenciana ha resolt les ajudes, per import d’un milió d’euros, destinades a sufragar les despeses de funcionament de les 51 mancomunitats de la Comunitat Valenciana.

El director general d’Administració Local, Antoni Such, ha destacat que el Consell ha incrementat en un 40% l’import d’aquestes ajudes, que “han passat de 600.000 euros, en la primera convocatòria fa cinc anys, a un milió d’euros en l’actual”.

Referent a això, Such ha posat l’accent que s’han concedit ajudes “a la totalitat de les mancomunitats”, amb la finalitat de col·laborar en el manteniment d’aquestes entitats.

El director d’Administració Local ha reiterat el compromís del Consell amb les mancomunitats de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de “col·laborar i treballar en comú per a disposar de majors serveis dirigits a la ciutadania”.

D’aquesta manera, el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la relació de les 51 entitats beneficiàries, que disposaran d’un mes, a partir de l’endemà de la publicació de la resolució, per a justificar la realització de les despeses objecte de la subvenció. Es pot accedir al document a través del següent enllaç: document oficial complet.

Concretament, la Mancomunitat de Camp de Túria rebrà 28.345,36 euros.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia