La Comunitat Valenciana ha registrat des de l’última actualització 681 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR. Aquestes dades situen la xifra total de positius en 33.873 persones. Dins dels nous brots confirmats, s’ha detectat un nou brot d’origen social amb 6 casos a Bétera. A la comarca del Camp de Túria, també s’ha detectat un altre brot d’origen social a l’Eliana amb 3 casos.

Per províncies, la distribució és la següent: 45 a Castelló (3.721 en total); 264 a Alacant, a la qual se li ha reassignat un cas anterior, (10.962 en total), i 372 a la província de València (19.186 en total). A més, hi ha 4 casos sense assignar.

D’altra banda, des de dimarts passat s’han donat 1.502 altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades des de l’inici de la pandèmia se situa en 35.128: 4.096 a Castelló, 11.054 a Alacant i 19.148 a València. A més, hi ha 30 altes no assignades.

D’aquesta forma, en aquests moments hi ha actius 6.212 casos, la qual cosa suposa un 14,47% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 482 persones ingressades: 57 a la província de Castelló, amb 6 pacients en UCI; 141 a la província d’Alacant, 27 d’ells en l’UCI; i 284 a la província de València, 35 d’ells en UCI.

D’altra banda, s’han registrat 9 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 1.582 persones: 234 a la província de Castelló, 544 en la d’Alacant i 804 en la de València.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 991.407, de les quals 844.573 han sigut a través de PCR i 146.834 mitjançant test ràpid.

Situación en residències

Actualment hi ha algun cas positiu en 53 residències de majors (4 a la província de Castelló, 17 a la província d’Alacant i 32 a la província de València), 11 centres de persones amb diversitat funcional (2 a la província de Castelló, 1 en la d’Alacant i 8 en la de València) i 2 centres de menors (cap a la província de Castelló, 1 a la província d’Alacant i 1 a la província de València).

– Residents nous positius: 4

– Persones treballadores nous positius: 5

– Residents morts: 3

Hi ha sota vigilància activa de control sanitari 8 residències en la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 2 a la província d’Alacant i 6 a la província de València.

Nou brots de coronavirus

· Sueca: 3 casos. Origen social

· Petrer: 4 casos. Origen social

· Catarroja: 5 casos. Origen social

· Benidorm: 6 casos. Origen social

· València: 3 casos. Origen social

· València. 3 casos. Origen laboral

· València: 3 casos. Origen social

· València: 6 casos. Origen laboral

· València: 6 casos. Origen social

· València: 3 casos. Origen social

· Vinaròs: 3 casos. Origen social

· Dolores: 4 casos. Origen social

· Ontinyent: 5 casos. Origen social

· Vila-real: 4 casos. Origen social

· les Alqueries: 4 casos. Origen social

· Castelló: 5 casos. Origen social

· Guardamar del Segura: 5 casos. Origen social

· Benidorm: 8 casos. Origen social

· Mure d’Alcoi: 3 casos. Origen social

· Orihuela: 5 casos. Origen social

· Sagunt: 4 casos. Origen social

· Bétera: 6 casos. Origen social

· L’Eliana: 3 casos. Origen social

Imprimir article
Comenta aquesta notícia