Compromís per Bétera ha presentant una proposició per al proper ple ordinari d’octubre en què demana que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del territori cedisquen la parcel·la de l’Estació de Metro a la localitat i destinar-la a zona verda amb la finalitat de millorar les condicions actuals de deteriorament i de brutícia. També sol·licita l’ampliació de la zona d’aparcament actual.

Compromís proposa, per tant, que s’amplie el conveni de l’Ajuntament de Bétera amb FGV, amb la cessió d’esta parcel·la, com a zona verda del municipi. Passant a dependre el manteniment i la neteja de l’Ajuntament de manera excepcional i a títol precari. 

En segon lloc, que també s’implante des de FGV amb caràcter urgent, un pla de periodicitat de neteja de la resta del recinte ferroviari, fonamentalment de les vies i zones formigonades.

I en tercer lloc, que s’estudie i execute per banda de la Conselleria i de FGV, una ampliació de l’aparcament existent agafant les vies inutilitzades que queden entre l’aparcament actual i l’andana i que podrien suposar un increment important del nombre de places d’estacionament. 

En diverses ocasions, des de l’Ajuntament de Bétera, s’ha traslladat tant verbalment com per escrit a FGV i a la Conselleria, el profund malestar per la situació de brutícia i d’insalubritat en què es troben els exteriors de les instal·lacions de l’Estació de tren de Bétera. Cosa que no ha suposat que la situació de les instal·lacions haja millorat.

Compromís per Bétera
Imprimir article
Comenta aquesta notícia