Segons les dades municipals, en els tres últims mesos el punt de recàrrega semi-ràpid de vehicles elèctrics de Bétera ha rebut més de 110 càrregues. Amb aquest servei, on es pot carregar el vehicle elèctric de manera gratuïta, l’Àrea de Mobilitat i Medi Ambient persegueix la finalitat de promoure les energies renovables i caminar cap a un futur més sostenible.

Aquest punt va ser instal·lat al Carrer les Masses, enfront de l’edifici de la Policia Local del municipi, en el mes de desembre passat per a donar un servei a les veïnes i veïns del municipi.

La instal·lació d’aquest punt de recàrrega ha sigut una de les mesures adoptades a Bétera per a aconseguir els resultats aconsellats en el Pacte d’Alcaldes sobre el Clima i l’Energia per a reduir els gasos de l’efecte d’hivernacle, augmentar l’eficiència energètica i el consum d’energies renovables, ja que cada vegada són més les persones que opten per aquest tipus de transport, més amable per al medi ambient.

El temps estimat de recàrrega, oscil·la entre l’hora i quart i l’hora i mitja, depenent del vehicle i el tipus de convertidor que el propi cotxe tinga. Aquesta iniciativa fou subvencionada per l’IVACE en un 80% del cost total del projecte, suposant 7.800€ IVA inclòs.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia