L’Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (AVACU) aconsella informar-se bé sobre les condicions de celebracions com a noces, batejos i comunions, ja que les mesures restrictives a causa de la Covid-19 poden canviar d’una setmana a una altra i cal atindre’s al que establisca oficialment el Govern en la data de l’acte.

L’entitat ha recordat que una de les conseqüències de la crisi sanitària provocada per la covid-19 va ser la cancel·lació de noces i comunions previstes per a abril o maig degut a l’estat d’alarma decretat pel Govern, algunes de les quals se celebraran en les pròximes setmanes.

AVACU, que ha rebut consultes de consumidors preguntant pels seus drets en cas de cancel·lació o modificació de les condicions en què, al principi, tenien previst celebrar les seues noces, comunió o bateig, recomana informar-se de manera prèvia a la celebració, per a tindre clares totes les mesures i possibles limitacions que puga haver-hi.

L’associació assenyala que, hui dia, en la Comunitat Valenciana la Conselleria de Sanitat ha establit unes normes per a la celebració de noces, comunions, batejos i altres esdeveniments de caràcter social on se servisquen aliments, amb unes mesures específiques que s’han de seguir quant a aforament, horaris o autoritzacions.

En qualsevol cas, AVACU aconsella que, davant qualsevol problema que puga sorgir o canvi en la celebració, s’intente en primera instància arribar a un acord amb el lloc o restaurant on es tinga feta la reserva que satisfaça a totes dues parts.

De no ser així, i sempre atenint-se al prèviament signat, es podria sol·licitar la resolució del contracte, assenyala AVACU.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia