La socorrista Lola Caballero Fuset, del Club Natació SOS Bétera, es va proclamar Subcampiona d’Espanya amb la Selecció Valenciana en el XXVIII Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de Salvament i Socorrisme. Aquesta competició es va celebrar a Castelló el passat cap de setmana.

Lola, que era la participant més jove de tota la competició, va ser la banderera de l’equip de la Comunitat Valenciana i va obtindre excel·lents resultats, tant individuals com en equip, en el qual s’inclou un Rècord d’Espanya en relleus de 4 x 25 metres arrossegue.

Detallem a continuació els seus resultats:

Des del Club han volgut felicitar a Lola Caballero per aquesta excel·lent competició i li desitgen que tinga una temporada al màxim nivell i que el seu esforç es veja recompensat amb nous èxits.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia