Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat per a aquest divendres, 18 de setembre, entre les 12.00 i les 13.30 hores un seminari ‘online’ gratuït sobre ‘La paella i la cultura dels arrossos‘. Personal expert en gastronomia debatrà sobre les oportunitats que ofereix la paella al sector hostaler i turístic en aquest moment marcat per la COVID-19.

El seminari s’integra en la campanya llançada sota la marca gastroturística L’Exquisit Mediterrani amb motiu de la celebració del World Paella Day i es realitza en col·laboració amb Gasterra, el Centre de Gastronomia del Mediterrani de la Universitat d’Alacant.

Turisme Comunitat Valenciana ha promogut una sèrie d’accions promocionals i formatives que giren entorn de la difusió de la cultura, la tradició, l’agricultura i el paisatge vinculats a l’arròs, dirigides tant a l’àmbit internacional com al propi mercat intern. Tota informació, programa i inscripcions es poden consultar ací.

Entre elles, destaca la celebració d’aquest seminari web i la nova campanya ‘Cuina. Comparteix. Viu’, l’objectiu del qual és animar a cuinar, degustar i viure l’experiència de la cultura de l’arròs en qualsevol racó de la Comunitat Valenciana.

Cal recordar que el pròxim 20 de setembre se celebra el Dia Mundial de la Paella, un esdeveniment per a reivindicar l’origen en la Comunitat Valenciana i vincular l’impacte promocional del World Paella Day al paisatge de muntanya, mar i horta de les tres províncies de la Comunitat, bressol d’una cultura gastronòmica arrossera singular.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia