La comissió de treball per a l’elaboració de la RPT de Bétera treballa setmanalment. Aquesta comissió va començar per establir un organigrama que recollira la distribució dels llocs d’ús de l’Ajuntament i així avaluar-los.

Segons s’informa a través dels canals de comunicació municipals oficials, en aquests moments s’està treballant en la redacció de les fitxes de les funcions de cadascun dels llocs de treball establits.

Durant la reunió d’ahir divendres, el regidor de Personal, Manuel Pérez i el regidor, José Rodado com a representants de l’Administració, al costat dels agents sindicals CC.OO, UGT, CSIF I SPPLB van revisar i analitzar les fitxes que corresponen als llocs de treball del grup A2.

La setmana vinent continuaran amb la resta de grups per a així avançar en la definició adequada de la RPT. En aquest sentit, l’àrea de Personal està impulsant l’elaboració final d’aquesta RPT que suposa l’ordenació del personal d’acord amb les necessitats dels serveis del Consistori.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia