La Generalitat Valenciana facilitarà aquest diumenge, 20 de setembre, el desplaçament amb tramvia a València i Alacant per a acudir a les proves de les ofertes d’ocupació pública d’FGV dels anys 2017, 2018 i 2019 i per a la constitució de noves borses d’ocupació temporal.

En el cas de València, els tramvies de la Línia 4 prolongaran el seu recorregut fins a Fira València en l’horari previ a l’inici de les proves, mentre que a Alacant, els tramvies de la Línia 2 es desplaçaran en dobles composicions per a duplicar la seua capacitat.

Les proves es realitzaran a partir de les 9 hores en Fira València, pel que respecta a Metrovalencia, i a la Universitat d’Alacant, pel que concerneix el TRAM d’ Alacant. Estan convocats 2.203 persones, 1.690 a València i 513 a Alacant.

Els exàmens comptaran amb totes les mesures sanitàries i de seguretat perquè les proves transcórreguen amb totes les garanties per a les persones participants, començant per una entrada escalonada a les instal·lacions, cada quinze minuts a València, i cada vint a Alacant.

Les persones examinades hauran de portar una màscara higiènica o quirúrgica (no s’admetran les de vàlvules) i una altra de recanvi; un gel individual, el seu propi bolígraf i hauran d’acudir sense acompanyants.

A l’entrada hauran d’aplicar-se gel hidroalcohólic, que estarà distribuït per totes les instal·lacions, acreditar-se amb el DNI, i passar un control de temperatura en la qual no hauran de superar els 37,5° centígrads. L’organització de les proves compta amb un equip mèdic i una ambulància per a resoldre qualsevol dubte o contingència.

Tant en Fira València com en la Universitat d’ Alacant els accessos i eixides estaran senyalitzats, els ascensors sol es podran utilitzar per Persones de Mobilitat Reduïda (PMR) i s’ha disposat una distància de 1,50 metres entre taula i taula dels examinats i examinades, quan en les proves d’aquest tipus s’estipula una separació de 75 centímetres.

En concloure cada prova, de 120 minuts de duració (30 minuts del temari comú i 90 de l’específic del lloc al qual es presenta), els examinats i examinades hauran d’alçar la mà per a gestionar la seua eixida de manera ordenada i individualitzada.

Oferta de places

A l’oferta de 106 places corresponent a 2019, cal sumar les 15 places de 2018 i les 15 de 2017, per la qual cosa FGV ha llançat un procés de selecció conjunt en 2020 amb un total de 136 llocs de treball per a València i Alacant.

El 3 de juliol va acabar el termini d’admissió d’instàncies i les 22.227 sol·licituds les van registrar 3.437 persones, que finalment s’han reduït a 2.203 al no complir 1.234 d’elles alguns dels requisits requerits per al lloc de treball sol·licitat.

Places previstes

Les 106 places previstes corresponents a 2019 són: 21 agents d’estació per a València; 27 maquinistes tramvia i 33 maquinistes metre per a València; 8 maquinistes Alacant; 8 oficials/as/as per als tallers de València; un oficial/a de Línia de tramvia a València; un cap/a d’estació operador d’Atenció al Viatger per a València; 5 places de cap/a de circulació a Alacant; una plaça d’agent de la unitat de supervisió i intervenció per a Alacant, i un cap/a d’instal·lacions elèctriques i automatismes per a València.

Respecte a l’oferta de 2018, la relació de llocs a cobrir és la següent: 4 oficials/as/a per a Taller Machado; 3 oficials/as per a Tallers de València Sud; 3 maquinistes depòsit Tallers Machado; 2 maquinistes tallers El Campello; 2 oficials/as zelador/a de línia electrificada; 1 oficial/a de subestacions i telecomandament.

Les corresponents a 2017 inclouen: 2 maquinistes per a Benidorm; 1 maquinista per a tallers El Campello; 7 oficials/as per a tallers Machado; 2 oficials/as per a tallers de València Sud; 2 factors/as de circulació a Altea; i 1 factor/a de circulació en Creueta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia