El passat divendres es van aprovar diferents mesures en el Ple del Consell de la Generalitat Valenciana per seguir fer front a la situació creada per la Covid-19.

En aquest sentit, el Ple del Consell fou informat de les resolucions de 22 de juny i 13 de juliol per les quals es declara d’emergència la contractació, per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, dels serveis de classificació i distribució de material de protecció als centres docents valencians.

Per a dur-ho a terme, Educació invertirà, en la contractació d’aquests serveis, 175.000 euros.

Entre els materials necessaris per a afrontar la greu crisi sanitària es troben els que resulten imprescindibles per a la prevenció dels contagis i que afavoreixen la protecció individual, com ara mascaretes, desinfectants, hidrogels i similars.

Així, davant de la urgència d’abordar les actuacions per a pal·liar aquesta situació, s’han dictat les resolucions de 22 de juny i de 13 de juliol, per les quals es declara d’emergència la contractació de servei de classificació i distribució de material de protecció, per a personal docent i de l’administració, als centres educatius valencians.

En aquest sentit, el Ple de Consell va aprovar el decret amb la modificació del Decret 109/2020, de 7 d’agost, de concessió directa de subvencions a centres educatius concertats per a l’organització i el desenvolupament del curs 2020-2021 per la COVID-19.

L’objecte d’aquest decret és modificar els articles 4, 5 i 7, així com l’annex del decret aprovat pel Consell el 7 d’agost, i publicar un nou annex amb els centres beneficiaris de les ajudes concedides.

Aquest decret va ser publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana número 8879, d’11 d’agost de 2020. Després de la publicació s’han observat errors en la redacció dels articles 4, 5 i 7, així com en el contingut de l’annex. En aquest últim faltava incloure l’assignació econòmica de diversos centres. També s’havia fet una assignació extraordinària d’hores de professorat d’Educació Primària a dos centres en els quals no s’imparteix aquesta etapa i s’havia publicat una assignació d’hores errònia en diversos centres. Tot ha quedat esmenat.

Amb aquesta modificació s’estableix la versió correcta dels articles 4, 5 i 7, així com també de l’annex del Decret 109/2020. La resta del contingut del Decret es manté vigent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia