L’Observatori d’Ocupació i Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria es va reunir aquest dimarts, 22 de setembre, al matí, per a tractar al costat dels agents socioeconòmics del territori la importància de crear línies de treball que siguen capaços de retornar a la comarca a la senda del creixement.

La reunió es va realitzar per videoconferència per a respectar les mesures de prevenció contra la Covid-19. Aquesta va comptar amb la participació dels sindicats UGT i CCOO, amb ATA, amb el Grup d’Acció Local Túria-Calderona, amb Fepeval i Asocreva, amb la Universitat de València, amb representants dels ajuntaments de Vilamarxant, Bétera, Llíria, Gátova i Nàquera i amb responsables de les associacions de comerciants de Camp de Túria.

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, va presidir l’acte i va assegurar que “agents socioeconòmics, societat civil i representants polítics ens donem cita en aquest Observatori per a poder crear línies d’actuació que retornen a l’economia comarcal al progrés que necessita”, va remarcar Celda.

A més de donar compte de totes les accions realitzades durant els últims mesos dins de l’Acord Territorial d’Ocupació, es van avançar les línies del nou projecte que es desenvoluparà a partir del mes d’octubre.

Entre moltes altres accions, es convocaran Taules d’Indústria, Agricultura, Comerç i Formació. Es crearà l’Oficina Comarcal d’Innovació i es continuarà treballant en la digitalització del comerç local.

L’atenció a persones desocupades, autònoms, emprenedors, treballadors i empreses continua sent el pilar fonamental de l’Acord Territorial d’Ocupació. El personal tècnic d’orientació i prospecció laboral, així com els d’empresa i la *coach també continuen ajudant al fet que la comarca de Camp de Túria torne al progrés que necessita.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia