(EFE) Un jove de 24 anys ha sigut detingut aquesta matinada per la Policia Nacional després de suposadament haver assassinat a la seua parella sentimental, una jove de 26, a la qual ha estrangulat en el domicili que compartien a València ciutat. La jove assassinada és de nacionalitat xinesa i el jove detingut és d’origen peruà nacionalitzat espanyol, i fins al moment no es coneixen denúncies prèvies per violència masclista.

El succés s’ha produït sobre les quatre de la matinada, després que pel que sembla la parella haja mantingut una discussió per gelosia arran d’uns missatges de Whatsapp d’ell amb una altra persona i en un arravatament l’ha estrangulada, segons fonts de la investigació.

Les mateixes fonts han precisat que ha sigut el propi jove qui ha avisat al telèfon d’emergències 112 i a la Policia del que havia fet, després de la qual cosa ha sigut detingut per agents de la Policia Nacional.

Pel que sembla, la parella es va conéixer per Internet i després d’iniciar una relació sentimental es van anar a viure junts, a un habitatge del carrer Literat Pascual Abad, en el districte de Jesús de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia