Dimarts passat, 22 de setembre, a la vesprada, la Policia Local de Bétera estava realitzant una de les rondes habituals pel municipi i va detectar un vehicle que circulava infringint les normes de seguretat viària per la població. Després de procedir a donar-li l’alt i donant-se el vehicle a la fugida, va haver d’emprendre una persecució fins que el vehicle va rebentar una roda. Això, va facilitar la detenció d’aquest.

Després de la persecució, els ocupants del vehicle van llançar diversos objectes per les finestres. Entre aquests objectes, després d’una inspecció ocular dels agents, es va trobar cinta metàl·lica que inhibeix alarmes de productes.

Després de la detenció dels ocupants es va trobar a l’interior del vehicle nombroses botelles de beguda alcohòlica que havien sostret d’algun supermercat pròxim.

Els detinguts van passar a disposició judicial per delictes d’atemptat contra Agents de l’Autoritat, delicte contra la seguretat viària i robatori.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia