Ahir a la vesprada va inaugurar-se l’exposició “Moths” de la veïna de Bétera, Soraya Martín. Al voltant de les 19.00 hores, amics i familiars de Soraya es concentraven a les portes de la Llotgeta de València (plaça del Mercat, 4) per poder gaudir d’aquesta mostra. La visita a l’exposició va organitzar-se en diversos grups per a complir amb totes les mesures de seguretat establides a causa de la pandèmia.

L’equip de Betera.com no va voler perdre’s aquesta inauguració i va desplaçar-se també cap allí.

La fotògrafa Soraya Martín va guanyar el premi del Màster en Fotografia: Producció i creació de la seua edició amb aquest projecte (Moths), a través del qual proposa una reflexió a partir dels plantejaments de Focault, de com funcionen els fenòmens de consum que promou la societat.

Aquest és un treball fotogràfic que reflexiona sobre l’impuls consumista. El constant “bombardeig” de publicitat llançat per les estructures de poder generen els nostres gustos i necessitats, condicionant els nostres hàbits i comportaments per a nodrir el capitalisme.

Durant la inauguració, Soraya va explicar un poc el seu treball i en què consistia el seu projecte. A més a més, en la sala també es projecta un vídeo referent a “Moths”.

Qui vulga conéixer aquesta obra de primera mà pot fer-ho fins al pròxim 26 d’octubre.

A continuació, oferim també un vídeo de la citada inauguració:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia