Tal com ja vam anunciar aquesta setmana, hui dissabte tindrà lloc a Bétera la representació teatral de “Escríbeme a la tierra“. Els encarregats d’escenificar aquesta obra del castellonenc Pascual Huedo Dordá serà Zorongo Teatre.

Dirigida per Didac Moreno, la representació teatral estarà a càrrec de 19.00 hores en l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera.

A fi de complir amb totes les mesures de seguretat, higiene i distància social que estableixen les autoritats sanitàries competents, les portes s’obriran una hora abans de la funció i l’aforament serà limitat amb ús de la màscara obligatori.

Aquesta peça teatral ens acosta a les reflexions de Josefina Manresa, dona de Miguel Hernández, qui coneixerem en aquesta obra. Josefina Manresa estarà interpretada per la també castellonenca (l’Alcora) Arianne Olucha Monfort.

Aquest projecte porta el nom d’un dels poemes d’amor del poeta alacantí, nascut a Oriola: “Aunque bajo la tierra mi amante cuerpo estéescríbeme a la tierra, que yo te escribiré“.

D’aquesta manera, es reivindica la figura de la vídua jove, morta l’any 1987, qui va significar un baluard de sentiments i evocacions de l’anomenat ‘poeta cabrer‘.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia