Aquest diumenge, 27 de setembre, membres de la Fundació Limne, acompanyats pels veïns de Bétera que ho desitgen, s’acostarà al barranc del Carraixet per a entre totes i tots realitzar una neteja del tram comprés entre el Poliesportiu de Bétera i el pont de l’Ecoparc.

Serà una jornada de neteja de rius que s’organitza anualment a diferents localitats i que pretén visibilitzar i sensibilitzar sobre l’estat dels nostres ecosistemes i fer una gestió responsable dels nostres residus.

La jornada “Mans al riu“, el punt de trobada de la qual serà l’aparcament del Poliesportiu de Bétera (avinguda de la Diputació, 15) a les 10.00 hores, està organitzada per la Fundació Limne. Aquesta és una entitat sense ànim de lucre enfocada a la restauració d’ecosistemes mitjançant la participació ciutadana. La iniciativa compta amb la col·laboració del consistori de la localitat.

Durant el transcurs de la jornada els monitors informaran les persones participants sobre la destinació que correspon a cada residu i, també, sobre l’eco-parc de Bétera. De fet, tindran bosses per a la separació selectiva de les deixalles que es troben. Es quantificaran i es classificaran també, segons el grup social que les genera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia