L’àrea municipal de Joventut de Bétera ha preparat un curs gratuït d’Animador/a Turístic/a. Aquest va dirigit a joves d’entre 18 i 30 anys. La formació tindrà lloc del 15 d’octubre al 17 de desembre.

Qui estiga interessat podrà inscriure’s abans del 13 d’octubre. Aquest curs es durà a terme de manera online i les places són limitades a 35 persones. Aquestes places seran atorgades seguint l’estricte ordre de matriculació mitjançant el registre d’entrada d’instància genèrica a les oficines municipals o del registre telmàtic de l’Ajuntament. En aquest sentit és necessari comptar o disposar del certificat o DNI electrònic. Per poder accedir al registre telemàtic cal fer-ho a través del següent enllaç: http://betera.sede.gva.es i indicar com assumpte: curs animador/a turístic/a.

Les oficines de registre són les següents:

– Ajuntament de Bétera. (carrer José Gascón Sirera, 9).

– Àrea d’Urbanisme (carrer Les Masses, 26).

– Gestió Tributària (carrer Colón, 5).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia