La Mancomunitat Camp de Túria s’ha sumat al Pla de Suport a la transmissió d’empreses del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. D’aquesta manera, l’Acord Territorial d’Ocupació, dependent del departament de Promoció Econòmica, ha ampliat els serveis que presta a persones emprenedores, empresa i comerços.

El Pla de Suport a la transmissió d’empreses és una iniciativa que pretén assegurar la continuïtat d’empreses viables en perill de desaparèixer per problemes diferents als econòmics com per exemple mancada de relleu generacional o canvi d’orientació professional.

En aquest sentit, la Mancomunitat ja compta amb una primera transmissió dins d’aquest Pla. Es tracta d’un bar cafeteria en la Serra Calderona, prop de la base militar de Bétera. Aquest és un local instal·lat en plena ruta ciclista situada a una urbanització amb una afectació de 2.500 xalets al voltant, enfront del poliesportiu, en l’entorn comercial.

Aquest bar compta amb una terrassa de 250 metres quadrats pròpia, de la qual no es paguen taxes, està condicionat per a més de 60 taules i disposa de llicència de menjar per a portar a casa. El preu del traspàs és de 10.000 euros i el local és en lloguer.

A més a més, la Mancomunitat Camp de Túria també ofereix el servei de coaching tant per a la persona que vol adquirir l’activitat econòmica com per a la persona que la traspassa. El personal tècnic oferirà tècniques, recursos i habilitats per a acompanyar en el procés.

Si vols conèixer tots els detalls pots visitar la pàgina web pertinent informació completa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia