L’auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollia, aquest passat dissabte, la representació teatral de “Escríbeme a la tierra“, de la mà de la companyia teatral de la localitat Zorongo Teatre.

A fi de complir amb totes les mesures de seguretat, higiene i distància social que estableixen les autoritats sanitàries competents, les portes s’obrien una hora abans de la funció i l’aforament fou limitat amb l’obligatorietat de l’ús de la màscara.

Aquesta peça teatral del castellonenc Pascual Huedo Dordá ens acosta a les reflexions de Josefina Manresa, dona de Miguel Hernández. Josefina Manresa fou interpretada per la també castellonenca (l’Alcora) Arianne Olucha Monfort i Miguel Hernández per Dídac Moreno, director també de l’agrupació.

Aquest projecte porta el nom d’un dels poemes d’amor del poeta alacantí, nascut a Oriola: “Aunque bajo la tierra mi amante cuerpo estéescríbeme a la tierra, que yo te escribiré“.

D’aquesta manera, es reivindica la figura de la vídua jove, morta l’any 1987, qui va significar un baluard de sentiments i evocacions de l’anomenat ‘poeta cabrer‘.

A continuació, oferim unes imatges de la representació. Demà publicarem un vídeo amb uns fragments de l’obra, gravats també pel nostre equip.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia