El Parc Empresarial de l’Horta Vella de Bétera fou el lloc escollit, el passat dissabte, per a la celebració de l’acte de cloenda de  l’escola de ciclisme Stefano Garzelli Team.

Cada any, el Stefano Garzelli Team vol acabar la temporada damunt de la bici, competint, acomiadant i homenatjant els infantils de segon any que pròximament començaran a donar-li als pedals en la categoria cadets.

Enguany, aquesta jornada va estar marcada pel protocol i les mesures sanitàries establides a causa de la Covid-19. D’aquesta manera, en lloc d’atorgar les copes a tots els guanyadors en acabar la vesprada, els guardons s’entregaven per part de la primera edil del municipi, Elia Verdervío, segons acabaven les rondes.

A continuació, adjuntem un vídeo de la competició:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia