Les categories de majors del Club Natació SOS Bétera (juvenil, júnior i absolut) van aconseguir excel·lents resultats en el VIII Open Internacional de Salvament i Socorrisme. Aquesta competició es va celebrar a Castelló el passat cap de setmana. Tot això es va traduir en la consecució d’un total de 17 medalles.

Durant les proves, celebrades en la piscina olímpica municipal de Castelló, van anar succeint-se els bons resultats, tant en proves d’equip com individuals, que van donar lloc a les diferents classificacions per a les finals.

Els integrants de l’equip van estar acompanyats per l’entrenador Miguel Sinisterra en aquesta prova internacional, en la qual van participar 41 equips d’Espanya i Portugal. Aquesta, es va poder veure en streaming a través de la pàgina de facebook de la Federació.

Des del Club han volgut felicitar a tot l’equip per aquesta excel·lent competició, i s’enorgulleixen que el seu esforç es veja recompensat amb nous èxits per a ells i per al Club.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia