El jove de Bétera, Marcos Ludeña, s’ha convertit en tot un pilot amb tan sols uns 12 anys d’edat. Ja du diversos anys collint èxits damunt la minimoto i açò només ha fet que començar.
Aquest passat cap de setmana va competir en el circuit de Jérez Ángel Nieto, aconseguint en les carreres del dissabte i del diumenge dos primeres posicions en el Campionat d’Espanya de Superbike ESBK i en el Bressol de Campions, una segona  posició en el Bressol de Campions i una tercera posició en el Bressol de Campions. Aquesta victòria, li atorga la segona posició en el rànquing general, tant de la Copa d’Espanya com del Bressol de Campions, a molt pocs punts del primer classificat.
En definitiva, com ell mateix declara a través de les seues Xarxes Socials, ha sigut un cap de setmana molt fructífer perquè ha eixit de Jerez amb dos P1 ( Copa Espanya i Bressol de Campions), una P2 (Bressol Campions) i una P3 (Copa Espanya).
Des de Betera.com li volem donar la nostra més sincera enhorabona i desitgem que continua collint èxits.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia