El “Bono Viatge Comunitat Valenciana” es posarà en marxa a partir del 20 d’octubre. Segons Generalitat, això permetrà a milers de valencians tindre accés a descomptes en estades en aquest territori i ajudar a “aguantar” a empreses turístiques davant la situació generada per la pandèmia de coronavirus.

Així ho va anunciar aquest dijous, 01 d’octubre, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en la sessió de control parlamentari en Les Corts Valencianes. En el debat sobre l’estat de la Comunitat Valenciana ja va avançar la creació d’aquest bo destinat a les persones empadronades en la Comunitat per a anar de vacances, que inclourà una bonificació del 70% de les despeses, fins als 600 euros.

El president va destacar que iniciatives com aquesta suposen dur a terme polítiques actives d’incentius a sectors com el turisme, en una situació “extraordinàriament complicada” com l’actual.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia