Aquest dijous, 01 d’octubre, tingué lloc la presentació de la nova eina ‘Nou Gremial‘, posada en marxa per Unió Gremial. Amb ella es pretén oferir un gran impuls a la venda de productes del comerç i artesania local i de proximitat per Internet.

L’Associació de Comerciants de Bétera (ACB), federada a Unió Gremial, brinda als seus associats de manera gratuïta aquesta eina a través de formació per poder adaptar-la a cada establiment i que aquest es puje al carruatge de l’era digital.

D’aquesta manera, tot aquell comerç local de Bétera que estiga associat a l’ACB té l’oportunitat de beneficiar-se gratuïtament d’aquesta iniciativa.

‘Nou Gremial’ naix amb vocació de constant evolució i adaptació als reptes, en matèria de digitalització, que puga demandar el comerç valencià. Durant aquests mesos, s’ha fet palés la importància de tindre una plataforma pròpia i amb garanties, on els valencians i valencianes puguen accedir als seus comerços de sempre des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

La campanya va començar el passat 21 de setembre amb una precampanya en mitjans en la qual es pretenia generar expectació sobre l’arribada del ‘Nou comerç local’.

A partir d’aquest dijous ha arrancat la campanya en mitjans, Xarxes Socials i en els propis establiments el ‘nou comerç local‘ animant al públic valencià a descarregar l’aplicació i gaudir dels avantatges que ofereix: trobar botigues o productes a prop, comprar ‘online’, buscar informació rellevant i, tot, amb la garantia i qualitat que ofereix el comerç de proximitat tradicional.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia