Demà diumenge, 4 d’octubre, es reprenen les Visites Arqueològiques als Jaciments de l’Horta VellaAlqueria i Torre Bofilla de Bétera.
Per a la temporada 2020-2021, la regidoria municipal de Turisme i de Drets Socials han treballat conjuntament per a preparar unes visites guiades inclusives perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir dels paratges del municipi i conéixer la localitat al costat de la resta del grup.
Per poder assistir a aquesta activitat caldrà inscriure’s en turismo@betera.es. A més, qui tinga mobilitat reduïda deurà sol·licitar la cadira eruga adaptada per poder gaudir de la visita adequadament.
Aquestes rutes o visites arqueològiques es duran a terme tots els primers diumenges de mes, des d’octubre de 2020 fins a juny de 2021.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia