Des del passat 26 setembre i fins a ahir divendres, 2 d’octubre, el Regiment d’Operacions d’Informació nº1 de les Forces Armades han estat realitzant per Bétera les seues maniobres i exercicis.

Els veïns i veïnes de Bétera han tingut l’oportunitat d’interactuar aquests dies amb el personal destinat a aquests exercicis. Doncs, una de les principals tasques d’aquesta unitat de recent creació és la relació amb la població civil. Segons s’indica en els mitjans de comunicació oficials del consistori del municipi, molts veïns i veïnes han reaccionat amb mostres d’afecte i agraïment per la labor que realitzen.

Durant el mes de setembre el Regiment d’Operacions d’Informació nº1, situat a València, ha realitzat els seus exercicis principals, l’exercici RUBIELOS i el TRIDENT, als quals també convida a militars d’altres unitats de les Forces Armades.

Aquest, no ha sigut l’únic municipi de la comarca del Camp de Túria triat aquests dies per les forces armades per a realitzar els seus diferents exercicis. En aquest sentit, cal mencionar que la Unitat d’Operacions d’Informació GOI II, ha estat desenvolupant dos dels seus exercicis principals dins de la seua programació anual d’activitats de formació a Sant Antoni de Benaixeve.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia