(EFE) L’enquesta de GAD3 realitzada per al diari Abc entre el 28 de setembre i l’1 d’octubre, reflecteix que set de cada deu espanyols no estan d’acord amb un confinament total.

Preguntats pels factors que han situat a Espanya al capdavant de països europeus en nombre de contagis pel coronavirus, la majoria dels enquestats, afig el diari, estan “convençuts” que es deu a un “còctel explosiu” en el qual entren els “enfrontaments polítics entre administracions, la falta de responsabilitat ciutadana i de recursos de personal sanitari o la imprevisió del Govern”.

En aquest sentit, el 85,4% dels enquestats considera que els “enfrontaments entre administracions” han impedit “molt” o “bastant” frenar l’escalada de contagis. Quant al “repartiment de culpes” es “acusa més la falta de previsió del Govern”, amb un 38,5%.

El 51,7% dels ciutadans que han participat en aquesta enquesta pensa que en el repunt de la corba de contagis “va pesar la irresponsabilitat ciutadana”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia