Aquesta és una de les millors històries que he escrit i que continue escrivint en el meu dia a dia. Cada moment, cada sentiment, cada riure, cada llàgrima… És únic i inigualable per a mi perquè, tenint un treball tan important com aguantar a una filla de 16 anys, sap fer que els dies i els moments més foscos es convertisquen en els millors per a mi.

Aqueixa persona que sempre em dona l’espenta necessària quan em quede estancada en un moment, quan em costa avançar o no tinc les forces suficients per a poder seguir avant… “Tu tens la capacitat de donar-me tota la teua força i valentia, aqueixa que et caracteritza i tan admirada és per mi”.

Perquè quan no ho coneixes, veus a un home molt seriós, rígid amb les seues ulleres de sol i la seua postura recta com una columna. Però realment ell té sentiments i, a poc a poc, al llarg de la seua vida li han anat llevant peces que li componien i li feien ser tal com és.

“Ells tres, ara mateix, t’estan veient bufar aqueixos ciris amb el número 50 per les quals tant has viscut, crescut i aprés”.

“Vull  que sàpies que tant la dona de la teua vida, com la teua ànima bessona i el teu fidel company, estan molt orgullosos de tu i sempre estaran acompanyant-te en aquest llarg camí, com és la vida”.

Però com el teu sempre em dius: ’’Quan llegim un llibre sempre ens hem de passar a la següent pàgina per a avançar la història”. I quina raó més gran tens papà.

“No vull que això siga un escrit per a donar-te les gràcies o per a demanar-te perdó, perquè crec que això sempre ho fem al moment de penedir-nos, sinó que vull expressar i, que ho veja tothom, el molt que et vull, que t’admire i que et necessite en el meu dia a dia per a avançar. Perquè aquesta família sense tu no és res”.

La vida t’ha regalat persones, moments, experiències i un munt de coses més, les quals t’han tire poder viure i guardar un record que podràs comptar sempre com una de les teues moltes i intrepidants històries que tens guardades en el repertori.

Mai em cansaré de tots aqueixos passejos tot sol en els quals comencem a parlar, a pensar, a esplaiar-nos un amb l’altre. Això que tant ens ajuda i que tant agraïm compartir.

Es que ha sigut un any molt complicat i que, potser, no comences un any nou de la teua vida amb les persones que realment vols que estiguen, ja que falten algunes. No obstant això, recorda el que sempre et dic:’’Passe el que passe, l’important és que estiga dins de nosaltres i guardem un bonic record en els nostres cors per a després poder-los recordar i traure’ns, no sols llàgrimes de tristesa, sinó també llàgrimes dels moments més divertits que ens han regalat”.

Hui comences una etapa nova de la teua vida, al costat de les persones que més et volen en el món, amb nous projectes en ment que segur que, amb tot l’esforç i dedicació, donarà els seus fruits. Per exemple, com a president de la teua comissió fallera a la qual tant admires i tant dones per ella i a la qual ella tant vol i respecta. Perquè una de les coses que més et caracteritza és el teu carisma i la forma en què les persones t’agafen tant d’afecte en tan poc temps.

La teua família et desitgem un feliç aniversari i una feliç vida al nostre costat.

Et volem Papà.

Escrit per Vega Archer Rios

Imprimir article
Comenta aquesta notícia