En la Base “Jaume I” de Bétera s’ha commemorat aquest dijous, 8 d’octubre, el XVIII aniversari de la Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat.

L’esdeveniment ha comptat amb un acte, coincidint amb el que tradicionalment celebra cadascuna de les nacions aliades que formen part d’aquesta Unitat el dia de la seua Festa Nacional, que a Espanya celebrem el 12 d’Octubre. En la parada, s’han hissat les 11 Banderes dels països pertanyents a la Caserna General i s’ha interpretat l’Himne Nacional d’Espanya i el de l’OTAN, com a mostres de respecte i de la unió existents entre el personal de la Caserna General.

Durant l’acte, presidit pel general de divisió José Antonio Agüero Martínez, cap de l’estat major de la Caserna General, aquest va dirigir unes paraules als assistents.

Aquest acte ha servit per a reforçar el compromís de la institució militar amb la societat, que s’ha confirmat amb el seu servei durant l’Operació Balmis contra la COVID-19.  La presència en la caserna General de Bétera de representants d’11 països aliats, als quals pròximament s’afegirà un més,  reflecteix que aquesta organització és una família unida, preparada per a respondre de manera immediata a tots els desafiaments que hui dia afecten la nostra societat, incloses les pandèmies, segons indiquen les mateixes fonts d’aquesta caserna.

En aquest acte ha participat tant personal militar espanyol com aliat dels països que conformen la Caserna General, així com personal militar del Batalló de suport de la Caserna General i del Batalló de Policia Militar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia