En el torn de precs i preguntes de les veïnes i veïns de Bétera del ple ordinari d’octubre el portaveu de l’equip de govern, Manuel Pérez, va explicar que s’havien rebut unes 15 preguntes de ciutadans i un escrit amb cinc preguntes en nom de Podemos Bétera.

En aquest sentit, va indicar que “venien amb l’encapçalament i signades com a Círculo Podemos Bétera, com a partit polític. Trobe que no venen signades per cap representant legal d’aquest partit. En altres ocasions han vingut reclamacions de representants legals de partits que no havien presentat els documents. L’article 5 de la Llei de Procediment Administratiu Comú parla de la representació i, en aquest sentit, aquest document hauria d’estar degudament representat. Entenc que hauríem de deixar aquestes preguntes sobre la taula i hauríem de demanar al grup que acredite que ha sigut el representant legal qui ha presentat aquest document i respondre-les per escrit”, va detallar Pérez.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia