Ahir dijous, 08 d’octubre, l’Ermita de Bétera va acollir el primer acte organitzat per la regidoria municipal de Festes de Bétera per a commemorar el 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. Així, va tindre lloc un concert de pasdobles a càrrec del Centre Artístic Musical de Bétera. Aquest va comptar amb aforament limitat i amb el compliment de les mesures de seguretat, higiene i distanciament establides per les autoritats sanitàries, tal com es pot comprovar a les imatges.

D’altra banda, a les 00.00 hores, els focs artificials van il·luminar el cel de Bétera a les 00.00 hores, omplint de llum i color el dia de tots els valencians.

Les activitats culturals segures continuaran aquest dissabte. La Casa de la Cultura acollirà l’obra teatral “L’arròs dels dijous” del director Albert Bellés i interpretada per Carme Juan i Estela Martínez, amb entrada gratuïta i aforament limitat. Aquesta actuació donarà inici a les 19.00 hores.

El diumenge, 11 d’octubre, els xiquets i xiquetes de Bétera podran gaudir a partir de les 12.00 hores de “Rondalles i Contes Populars” al jardí de Casa Nebot on es transportarà a tots els assistents a les històries que contaven els nostres avantpassats.

A continuació, oferim unes imatges del concert d’ahir. Demà, oferirem també un vídeo de l’esdeveniment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia