A banda de l’apreciació que va fer el Portaveu de Vox Bétera, Fidel Valcarce, en el torn de precs i preguntes del Ple Ordinari del mes d’octubre relacionada amb la pregunta realitzada pel regidor de Compromís Joano Baudés sobre el futur dispensari mèdic, de la qual ja hem parlat en una publicació anterior (clic ací), aquest també va fer un xicotet prec.

Així, Valcarce va proposar que el pròxim ple de novembre es poguera traslladar al segon dilluns del mes, en lloc del primer, perquè el dia 2 de novembre se sol celebrar el dia dels difunts en algunes zones (dia 1 dia de Tot Sants i dia 2 dia dels difunts) d’Espanya i alguns veïns residents a Bétera van durant aquests dies als seus pobles i ciutats d’orígens i no podrien seguir el ple.

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va indicar que aquest trasllat a una altra setmana no serà possible perquè el ROM indica que deu ser la mateixa setmana. No obstant “eixa proposta deurà parlar-la en junta de portaveus i allí establir un consens de la data dins de la mateixa setmana”, va detallar Verdevío.

A continuació, adjuntem les intervencions durant aquesta proposta:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia