Bétera ha iniciat una campanya per a fraccionar els impostos còmodament des de casa. Donades les circumstàncies sanitàries que travessem, l’Ajuntament de Bétera ha volgut facilitar el tràmit de fraccionament de tributs.

Per aquest motiu, s’ha establit, a més d’un telèfon i un mail, un codi QR a través del qual els veïns i veïnes de Bétera còmodament des de les seues cases poden sol·licitar el fraccionament sense necessitat d’acudir presencialment a l’oficina de Gestió Tributària.

“Únicament amb un dispositiu mòbil pots accedir al codi QR i emplenar el formulari per a fraccionar els teus impostos”, explica el regidor d’Hisenda, Manuel Pérez.

Amb aquesta iniciativa es pretén evitar cues i aglomeracions en l’edifici del carrer Colón que alberga l’àrea de Gestió Tributària així com també desplaçaments innecessaris. L’objectiu és facilitar el tràmit als veïns i veïnes i millorar els canals de comunicació entre usuaris i empleats municipals.

A més del codi QR, s’ha habilitat un número de telèfon en el qual es tramita la gestió igual que un correu electrònic en el qual indicant nom, cognoms i telèfon de contacte des del departament s’encarreguen de contactar amb els veïns i veïnes per a realitzar el tràmit.

A fi de visibilitzar la campanya s’ha instal·lat un cartell informatiu en la façana de l’edifici de Gestió Tributària i s’han col·locat cartells per tots els edificis municipals i zones concorregudes del municipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia