Les activitats culturals amb motiu del 9 d’octubre continuen a Bétera. Així, aquest dissabte, la Casa de la Cultura va acollir l’obra teatral “L’arròs dels dijous” del director Albert Bellés.

Interpretada per Carme Juan i Estela Martínez, aquesta actuació va donar inici a les 19.00 hores. Com tots els actes, va comptar amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat establides a causa de la pandèmia.

Hui diumenge, 11 d’octubre, els xiquets i xiquetes de Bétera podran gaudir a partir de les 12.00 hores de “Rondalles i Contes Populars” al jardí de Casa Nebot on es transportarà a tots els assistents a les històries que contaven els nostres avantpassats.

A continuació, oferim unes imatges de la representació teatral. Demà, oferirem també un vídeo de l’esdeveniment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia