La Policia Adscrita a la Generalitat Valenciana ha localitzat a Albalat dels Sorells un restaurant rostidor il·legal obert al públic que mancava de tota mena de permisos i llicències. A més, al costat del local també es va trobar una fàbrica de formatges i una vaqueria clandestines que exercien també activitat diària.

El lloc va ser detectat per la Policia Adscrita i en col·laboració amb la Policia Local d‘Albalat dels Sorells i un equip d’Inspecció de Seguretat Alimentària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

El restaurant rostidor mancava de permisos i llicències que ja li havien sigut denegats amb anterioritat. A més, donat al caràcter il·legal del bar, cap de les persones treballadores tenia contracte de treball.

Quan els agents van entrar en el local, es van trobar dins a 20 persones menjant així que, a més de la tramitació de les corresponents actes i propostes de sanció al propietari, es van obrir 17 actes per incompliment de les normes sanitàries anti COVID-19.

Després de les actuacions en el restaurant, la Policia Adscrita va detectar l’existència, al costat d’aquest local, d’una vaqueria i una fàbrica de formatges que van resultar ser clandestines. A la fàbrica, que mancava de qualsevol mesura higienicosanitària, s’elaborava formatge en unes condicions extremes d’insalubritat.

Els agents van immobilitzar uns 21.000 quilos de formatge i diversos productes lactis. A més de les actes i expedient corresponents, es va donar compte a l’autoritat judicial per si hagueren incorregut en un presumpte delicte contra la salut pública.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia