Com us vaig comentar la setmana passada, avui i les dues setmanes següents veurem paisatges des de llocs elevats com són la terrassa de l’Ajuntament i la torre Bofilla.

Segurament alguns ho haureu vist en alguna ocasió, però per als que no pot ser un testimoni d’allò que “tenim” a Bétera.

El primer lloc on estem és dalt a la terrassa de l’Ajuntament, d’on es veu gran part del poble, terrasses i carrers del poble i ja a la llunyania la Calderona, també els Germanells.

  • Imatges de l’Ajuntament dalt de la terrassa

L’altre lloc és dalt la Torre Bofilla, on les vistes a la Calderona, al poble i a la resta de “punts cardinals” són fabuloses i ací sí podem veure-ho “en viu”, ja que l’Ajuntament organitza per a tots els primers diumenges de mes unes visites guiades als jaciments de l’Horta Vella, l’Alqueria i Torre Bofilla. El guia és Paco Fababuj, arqueòleg al cap de la reforma del Castell. De fet, Paco ens portarà i introduirà en la història dels nostres avantpassats que visqueren i gaudiren d’aquests llocs. Dalt a la torre, es pot pujar per a gaudir d’uns paisatges que no ens podem perdre, i ho dic per experiència.

  • Imatges de dalt de la Torre Bofilla
Text i imatge de Ximo Asensi i Alemany

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia