L’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera va acollir el passat dissabte, 10 d’octubre, l’obra teatral “L’arròs dels dijous” del director Albert Bellés. Aquesta representació es va emmarcar dins els actes commemoratius del 9 d’octubre.

Interpretada per Carme Juan (L’alqueria blanca) i Estela Martínez (Negocis de família), aquesta actuació va comptar amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat establides a causa de la pandèmia.

L’arròs dels dijous” és una obra sobre dones valencianes molt arrelades a la terra, un drama poètic-costumista que relata la tragèdia en la vida quotidiana, un homenatge a les dones de la nostra terra on sorprenentment esclata un peculiar humor, resultat de la trobada entre el drama i la quotidianitat.

A continuació, oferim un vídeo de la jornada:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia