La Colla de Campaners de Bétera reprén el pròxim 25 d’octubre el seu programa de visites guiades a la Torre-Campanar de l’església de La Puríssima Concepció.
Dins d’aquesta nova situació estan adaptant-se, reprenent a poc a poc la seua activitat. Van començar tornant als campanars per a fer els tocs, voltejos manuals i les dues visites nocturnes al mes d’agost. Ara, aquest mes d’octubre tornen a obrir la Torre-Campanar. Serà l’últim diumenge de mes per a donar a conéixer la història del campanar i campanes, amb l’excepció que no es realitzaran tocs.

La primera visita de la temporada serà a les 10.30 hores des de la porta lateral de l’església de la Puríssima Concepció.
Com no, el grup de visita es redueix a 10 persones i es deurà reservar plaça enviant un correu a la següent adreça de correu electrònic: colladecampanersbetera@gmail.com.

Per poder realitzar una bona realització de la visita, serà obligatori l’ús de la mascareta i seguir el protocol de seguretat sanitària.

Des de la Colla de Campaners de Bétera han destacat que els fa molta il·lusió reprendre les visites per tal d’apropar-nos la història de la nostra Torre-Campanar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia